Korszerű tartás-higiéniai mélyalmos technológia

Saját nevelésű állataink a legkorszerűbb EU-s előírásoknak megfelelő ólakban nevelkednek.

Baromfi feldolgozás saját üzemben, családi vállalkozásként.

A feldolgozás tiszta, rendezett környezetben, zöld övezetben történik.

Hústermékeink minősége kiváló

Csak olyan terméket kínálunk, amit mi és családunk is nyugodt szívvel fogyaszt.

Állati fehérjementes takarmánnyal nevelt baromfi

A takarmány saját termelésből és termeltetésből származik.


Használt hűtőkonténert keres?


 

Professzionális, magas minőségű saválló használt hűtőkonténereket kínálunk eladásra Kecskeméttől negyedórányi távolságra Szabadszállás mellett a Kerekicsibe Baromfi Feldolgozó Kft telephelyén. Tudjon meg többet most. >>>

Miért éppen csirkehús


A csirkehús-fogyasztás előnyeit szinte lehetetlen felsorolni. Számos alapvető tápanyag és vitamin forrása, melyek erősítik szervezetünket és immunrendszerünket. A csirkehúst úgy is emlegetik, mint a legbiztonságosabb húsfajtát ami kapható, mivel semmilyen mellékhatással nem jár a fogyasztása. Számos tudományos vizsgálatot végeztek már a csirkehúson, hogy bebizonyítsák ennek a húsfajtának a kifejezetten pozitív hatásait az emberi szervezetre. Az alábbiakban ezeket a pozitív hatásokat szeretnénk részletesen bemutatni.

 • A csirkehús az egyik legkiválóbb forrása a sovány, minőségi fehérjének. A fehérje elengedhetetlen a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez és szintén fontos szerepecsirke sample 1t játszik azok számára, akik túlsúlyosak és szeretnének gyorsan lefogyni.
 • Idősebb korban, a csirkében lévő fehérje segít a csontritkulás megelőzésében. Már 100 gramm csirkemell is fedezi a napi ajánlott fehérjebevitel több mint felét.
 • A csirkehús kiváló forrása a B3 vitamin egyik fajtájának, mely megvédi szervezetünket a rákkal szemben. Szervezetünk napi B3 vitamin szükségletének 72%-át kielégíthetjük mindössze 12 dkg csirke elfogyasztásával
 • A szelén, mint fontos nyomelem, szintén nagy mennyiségben található a csirkehúsban. A szelén fontos szerepet játszik számos anyagcsere folyamatban, mint például a pajzsmirigy hormon termelésében, a szervezet védelmi rendszerének antioxidáns termelésében valamint a szervezet immunrendszerének működésében.
 • A B6 vitamin, ami a csirkében megtalálható, fontos szerepet játszik, mint metil-gyökképző az alapvető sejtfolyamatokban, mivel így kerül a metil gyökök csoportja egyik molekulából a másikba. Amennyiben a B6 vitamin nem állna a szervezet rendelkezésére, úgy az a véredények súlyos károsodásához vezetne.
 • A csirkehús a foszfor gazdag forrása is egyben, ami szintén a szervezet egyik fontos ásványi anyaga. A foszfor biztosítja kakas 1a csontok és a fogak egészségét, továbbá fenntartja a vesék, a máj és a központi idegrendszer egészséges működését is.
 • A csirkehús természetes antidepresszáns, mivel a pulykához hasonlóan magas a triptofán nevű aminósav tartalma. Ettől az aminósavtól érezzük magunkat olyan kellemesen, miután elfogyasztottunk egy nagy csésze, forró tyúkhúslevest.
 • A csirkehúsban található alfa- és béta karotin, ami mind az A-vitamin származéka, segít szemünk egészségének megőrzésében is.

Kerekicsibe Kft. Szabadszállás

Kerekicsibe Kft. Szabadszállás

Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat
Oldaltérkép

Kerekicsibe Kft.

kerekicsibe logó

 

EXPORT / Kontakt

Kapcsolat

 • Tel:
  + 36 20 314 1423, +36 70 600 4332
 • Email:
  kerekicsibe@gmail.com
 • Postacím: 6041 Kerekegyháza, Arany J. u. 5.
 • Székhely: 6080 Szabadszállás, külterület 0460/2 hrsz